Gdansk 19 juni
Door: jan willem
Blijf op de hoogte en volg jan willem de koning
20 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam
Wat is er nu mooier dan op de verjaardag (72 )van Jan Willem, Gdansk binnen te lopen.
Na aankomst meteen even de historische binnenstad ingelopen voor een sorbet met koffie op een van de vele terrasjes van de Königsweg. Wat een prachtig gerestaureerd centrum.
Hartelijk dank voor de felicitaties via de site, e-mail, sms'jes en telefoontjes.
Hier is weer een goede internet verbinding, dus we gaan ons reisverslag ook weer wat bijwerken.
Mededeling: Op reacties via ,,waarbenjijnu'' kan ik niet reageren die zijn “no reply”'.en op mijn laptop staan lang niet alle e-mail adressen. Dat is mislukt.Reageren op e-mails aan koninghaan@hetnet.nl kunnen wij wel makkelijk beantwoorden. Maar we zijn heel blij met de reacties op ”waarbenjijnu”
Foto vanuit de kuip van de Glinder.
20 Juni 2012 - 12:46
Heleen:
Ziet er leuk uit daar!
Volgens mij kunnen jullie op waarbenjij.nu ook ergens aangeven op welke locatie je bent (er staat nu nog steeds Leeuwarden). Lijkt me wel leuk om op het kaartje te kunnen zien waar jullie nu precies zitten!
Liefs, Heleen -
20 Juni 2012 - 16:13
Jetty:
Was ik gisteravond toch nog vergeten om je te feliciteren met je verjaardag. Bij deze dus. Nog vele fijne vaarjaren toegewenst met Annet!!
Een super stekje om je verjaardag te vieren!!! Hartelijke groeten, Jetty. -
20 Juni 2012 - 19:32
Haltink@xs4all.nl:
van harte gefeliciteerd met JW's verjaardag; have fun Henk en Mieke Altink -
21 Juni 2012 - 10:17
Guus Tomey En Annek:
Hallo Janwillem en Annet. Janwillem van harte gefeliciteerd met je 72e verjaardag! Jullie vacantieberichten zien er mooi uit. Stralssund met de bijzondere Nicolaaskerk hebben wij indertijd (2004?) ook bekeken. We kochten er een handje paddestoelen van een oude man die op de grond zat met wat zelfgezochte waar.Wij zijn 4 dagen naar Zeeland geweest, in een motel maar ook veel bij het gezin van dochter Marianne. Het ging allemaal goed en nodigt uit eens wat vaker op stap te gaan. Groeten van Anneke en Guus